Tack, din checklista är på väg!

Medan du väntar kolla in den här korta videon.

Sååå bra!

De här breven innehåller allt jag själv önskar jag läst om innan jag fick mitt första barn. Nu läste jag dem när jag var gravid med mitt andra barn vilket också var bra. Men hade jag fått önska hade det varit redan innan första barnet kom. 

Johanna Ögren

Socinom

Förtroendeingivande!

Jag fick massor med bra tips på förberedelser men också tips på var jag söker säker information om olika delar. Detta har verkligen sparat mig tid och oro att veta vart jag kan vända mig med en gång när jag behöver svar om något. 

Patricia Karlström

Administratör

KUNSKAP ÄR MAKT

Jag brinner för att ge dig som gravid och födande de bästa förutsättningarna. Det gör jag genom att servera dig värdefull information, lyssna in vad många gravida saknar och komplettera graviditetsbreven kontinuerligt därefter. Jag ger också enskilt samtalsstöd som föräldracoach och är verksam som doula (läs mer om doulauppdrag här) i västsverige. 

Jag är mamma till två barn (8 år och 3 år) och bor med man och barn i skärgården utanför Göteborg. Jag har själv varit gravid 4 gånger (2 missfall) och genomgått två förlossningar och haft två amningsresor, inte komplikationsfria. 

Undrar du över något...

Jag finns här för dig om du har några frågor. Saknar du checklistan? Börja med att kolla din skräppost ibland hamnar den där.

gunilla

Gunilla Dittmer

Föräldracoach

© Copyright Eken Coaching | Sekretesspolicy

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta accepterar du användandet av cookies.  Läs mer