fbpx

Onlinebaserad

Introduktionskurs om Hållbart Föräldraskap. Genom fyra-enkla-ämnen får du ökad kunskap under ditt första år som förälder. 
helt kostnadsfritt 

onlinekurser

Nybliven förstagångsförälder

För dig som vill veta mer om djupet av föräldraskap och om din bebis första år i livet? Det här är inte kursen om praktiska tips kring mat, bad och amning. Utan den här kursen är för den förälder som vill gå djupare in på föräldraskapets funderingar, känslor, vägskäl. Genom fyra fokusområden ges kunskap, inspiration och trygghet till ditt unika föräldraskap och ditt unika lilla barn.

I den här förinspelade introduktionskursen går jag igenom grunderna till Hållbart Föräldraskap och delar även med mig om min egen start i föräldralivet. Deltagandet är helt förutsättningslöst och flexibelt. 


När du bekräftar din email hamnar du i en av våra epostlistor. Du kan när som helst avsluta prenumeration genom länken längst ner i varje email. Vi respekterar dina personuppgifter, läs vår Sekretess policy

Vad innebär Hållbart Föräldraskap
4  fokusområden som tillsammans bildar Hållbart föräldraskap. 
6 kraftfulla tips
Bonus 

Fortfarande gravid?

Nybliven förstagångsförälder

Vad är Hållbart Föräldraskap
4 fokusområden
6 kraftfulla tips
Bonus

Sedan du blev förälder har du förvånats över något kring  föräldralivet? Har du slagits av att mycket inte är som du kanske trott, kanske varken inom dig själv eller från andra? 

Hade du velat veta mer om djupet av föräldraskap och om din bebis första år i livet? Det här är inte kursen om praktiska tips kring mat, bad och amning. Utan den här kursen är för dig som vill gå djupare in på föräldraskapets funderingar, känslor, vägskäl. Genom fyra fokusområden får du kunskap, inspiration och trygghet till ditt unika föräldraskap och ditt unika lilla barn.

I den här förinspelade introduktionskursen går jag igenom grunderna till Hållbart Föräldraskap och delar även med mig om min egen start i föräldralivet. Du deltar när du kan och vill, helt förutsättningslöst. 

Introduktionskursen ger en grund men också en presentation av den fullständiga kursen i Hållbart Föräldraskap, bebis 0-12 mån.

Föräldraskap

Innan mitt barn föddes tänkte jag...

Hur svårt kan det vara? Det kommer väl naturligt.....

"Jag blev nyfiken på att veta mycket mer. Jag fick med mig både inspiration och förståelse för Hållbart Föräldraskap genom introduktionskursen."
Mamma till Leon 2 mån

"Jag visste inte hur ensam jag skulle känna mig som nybliven mamma. Du hjälpte mig att känna att det är helt normalt och till och med vanligt i början när man blir förälder."
Mamma till Elsa 5 mån

Sign up for your instant download

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Tipsa en vän

Kanske är du själv inte förstagångsförälder med bebis hemma? Tipsa gärna en vän som kan tänkas vara nyfiken på Hållbart Föräldraskap. 

Close

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more