Äntligen är det dags att berätta om onlineprogrammet Hållbart Föräldraskap, bebis 0-12 mån! Det har varit fullt upp under en längre tid och nu är det dags att berätta lite mer om vad jag har sysslat med den senaste tiden.

För er som läst bloggen så vet ni att jag (Gunilla) driver företaget Eken Coaching- Föräldracoachen. Företaget coachar föräldrar i alla typer av föräldraskapsfrågor, varken det gäller frågor om barn, om den vuxna föräldrarelationen eller andra typer av livsfrågor som på något sätt påverkar livet och föräldraskapet.

Under lång tid har jag känt att det saknas något för nyblivna föräldrar, något som sammanfattar och grundar inför vad föräldraskap innebär. Första året som förstagångsförälder kan upplevas omvälvande och antingen finns det hur mycket råd, rekommendationer och läsning som helst eller så känns det för stort och svårt att hitta svar överhuvudtaget. Oavsett hur mycket information, böcker, tv-program med mera som erbjuds, har jag känt att det saknats något som erbjuder en samlad grund för alla nyblivna föräldrar som matchar det samhället vi lever i idag.

Så varför vänta på att det skall dyka upp?!

Eken Coaching fokuserar på fyra fokusämnen i bloggen och i coachingarbetet och de fyra delarna är kommunikation, anknytning, reflektion och jämställdhet och dessa fyra delar bildar det egna utbildningkonceptet CARE.
Genom CARE-konceptet presenteras nu det första, helt unika och helomfattande onlineprogrammet i Hållbart Föräldraskap, bebis 0-12 mån!

Det här är programmet för alla nyblivna föräldrar. Programmet alla föräldrar kan genomföra på sin egen nivå, i den mån av tid och energi de har och känner för, tillsammans som par eller på egen hand. Medlemskapet som köps gäller hela 12 månader,  vissa delar av programmet kanske passar när bebisen är 3 månader och andra delar bättre när bebisen är 9 månader. Ibland kan man uppleva information på ett sätt första gången man får det till sig och sedan på ett nytt och annat sätt när informationen sjunkit in och man lyssnar igen. Programmet är därför anpassat för att ge så mycket tid och flexibilitet som möjligt för föräldern. Här är några röster från de som gått programmet:

”Givande coaching i kommunikation med både partner, bebis och framförallt omgivningen! Jag behövde det.”

”Själva namnet på programmet ger inte riktigt rättvisa åt vad man faktiskt får. Det så mycket mer! Det är ju dels ens förhållande med partnern och kommunikationen men även med barnet på ett djupare plan.”

”Jag sträckkollade vissa avsnitt för de var så intressant”

Programmet innehåller både; information, senaste forskning, statistik och trender i föräldraskap tillsammans med interaktiva övningar Till programmet är det även kopplat en privat diskussionsgrupp för medlemmarna. Föräldrarna som är medlemmar erbjuds ett heltäckande stöd både i programmaterialet men även från mig som föräldracoach och från andra föräldrar i diskussionsgruppen.

Ps. inte redo att testa det här spännande nya konceptet av onlineprogram ännu, testa en av Eken Coachings inspirationsprodukter, det är gratis.

Dela: