SAMARBETEN

MAMMAHJÄRTAT

Mammahjärtat är ett initiativ som förmedlar gratis skönhetsvård, träning och hälsotjänster till ensamstående med små barn. Du får en stunds välförtjänt omtanke och lyx, och tackar bara genom att göra en god gärning för någon annan.

 

http://www.mammahjartat.se

 

ELITE STUDIO

”FOTOGRAFER FÖR DINA BEHOV”
Det är så vi arbetar; Vi vet att man inte kan vara bäst på allt. Bröllopsfotografering är långt ifrån samma sak som till exempel barnfotografering.
Babyfotografering kräver en speciell typ av fotokompetens och hos oss har vi fotografer specialiserade just för lyckade babyfotograferingar.

Hela familjen är välkommen till vår fotostudio i Göteborg och vi tar både ensambilder på ert barn och bilder med barnet tillsammans med övriga familjen.
 

http://www.elitestudio.se/

 

Famntag

Det finns bara fördelar med att bära barn i bärsjal och bärsele, närhet, trygg anknytning, händerna fria och mycket mer. Emma Quick är utbildad bärabarn-coach och driver Famntag. Genom coaching vägleder hon föräldrar i att hitta ett bärande, och ett bärdon som passar just dem.

"Det är inspirerande att se glädjen hos föräldrarna då det upptäcker möjligheterna med att bära barn i bärdon".
Varmt välkommen att kika mer på.

http://www.famntag.se/

 

TERA NIDHAN- KUNDALINIYOGA FÖR GRAVID, FÖRÄLDER MED BEBIS

Tera nidhan erbjuder kurser i Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan. Kundaliniyoga är en mångtusenårig disciplin som lägger lika stor vikt på den mentala träningen som på den fysiska. Den lär dig olika tekniker för att hantera livets och vardagens utmaningar oavsett vilka dessa är för just dig. Det kan vara utmaningar i föräldraskapet, dina relationer, chefsrollen, under studietiden, som egenföretagare, arbetstagare eller något helt annat.
 

http://www.teranidhan.com/

 

 

TROPOS COACHING

” Vad vill du tro på, vem vill du tro på, vad är viktigast att tro på?

Nybliven pappa? Känner du dig stressad av förändringar? Bortglömd och bortprioriterad? Vilsen i din nya föräldraroll? Föräldraroll & Förebildsroll. Hur hänger de ihop?  Genom Andrés egen förändrings resa har han insett hur viktigt det är att hjälpa andra och visa att alla har möjligheten att använda sina starka resurser inom sig. Allt är möjligt om man verkligen vill och vågar tro på sig själv. 

http://tropos.se/