"Jag känner mig mycket lugnare och mer i balans

tack för dina många input till vad som händer i min bebis liv."

Förstagångsmamma, 27 år

Vad hjälper en föräldracoach med


Stöttande samtal – ger dig det stöd och trygghet utifrån dina behov. Allt du säger i samtal är konfidentiellt och hanteras med största respekt värderingsfritt. Alla känslor och tankar är välkomna att dela med dig av i ett tryggt forum mellan dig och mig som föräldracoach.

Relationsbyggande samtal - relationen med partner, relation med din bebis eller andra relationer i din närhet som påverkar dig och ditt välbefinnande. Med fokus på att bygga långsiktiga välmående relationer hos alla inblandade. En trygg relation skall vara en genuin förtroendeingivande relation där alla frågor och funderingar är välkomna.

Minska stressnivåer- genom stöttande, lugnande samtal minskar stressnivåer i kroppen och tillåter andra hormonsystem såsom oxytocin (lugn och ro, må bra hormonet) att komma fram. Oxytocinet i sig är din bästa vän i graviditet, förlossning och som nybliven förälder!

Kunskapshöjande - ger dig ökad kunskap och information kring anknytning, bebisars behov och föräldraskapets vanliga ups and downs och hur man kan förebygga dessa på bästa sätt.

Diplomerad Coach, Diplomerad Familjehandledare sedan 2015.

Att du som gravid, födande och nybliven förälder upplever att du får det stöd du behöver har visat sig ge positiva effekter både kortsiktigt och långsiktigt i forskningsstudier. Som föräldracoach finns jag här för dig när du behöver. Om du söker efter samtal, stöd och kunskap i din graviditet, inför din förlossning eller som nybliven förälder med allt det kan innebära är du välkommen att boka ett möte med mig eller bara höra av dig om du har frågor.

- Gunilla

Lilla Eken
890 kr/tim

1 samtal är 60 min

Mellan eken
1 800 kr

3 samtal, betala för 2

Stora eken
3 550 kr

5 samtal, betala för 4

Hur går föräldracoaching till

Samtal online, vi talas vid via Teams eller face time. Du anger vid bokning vilket du föredrar.

Fysiskt möte i Göteborg eller kranskommuner. Om du föredrar att ses på fysisk plats för föräldracoaching så sker detta med tre alternativ för dig:

Hembesök
Walk and Talk- samtal utomhus
Samtalsrum i centrala Göteborg

Du kan också välja att boka coaching via telefonsamtal. Vi bestämmer en dag och tid då jag ringer upp dig.