Livscoaching under familjeåren

Om Eken Coaching

Livscoaching med fokus på graviditet, förlossning och första tre åren som förälder= föräldracoaching.  Samtalen kan handla om allt som rör sig i ditt liv under den här tiden.

Eken Coaching förmedlar ett framgångsrikt kommunikationssätt med basen i Jesper Juuls relationistiska synsätt av familjen. Jag drivs av nyfikenhet, utveckling och rättvisefrågor. För mig är det viktigt att du känner dig trygg, det innebär att det du delar med dig av alltid behandlas med största respekt och konfidentiellt.

Min ambition i våra möten är att ge dig fullt fokus och lyssna in vad just du behöver. För vissa innebär samtalen ett känslomässigt stöd, för andra handlar det mer om att hitta praktiska verktyg och möjligheter i livet som gravid/förälder. Jag finns där för dig som ett bollplank utifrån dina behov- stöttande och stärkande. 

Sedan 2016 har jag haft äran att träffa och prata med föräldrar, en tid som gett mig många fantastiska möten, samtal och framförallt ännu mer kunskaper och insikter som ger mig en övertygelse om att.

Samtal efter dina önskemål och behov, kontakta mig här.

Diplomerad CoachDiplomerad Coach

Diplomerad Coach

Katalyserande coaching, ICF-ackrediterad utbildning (International Coach Federation)

- INLPTA diploma, in the art and science of Neuro Linguistic Programming.

family labfamily lab

Diplomerad Familjehandledare

Seminarie och familjehandledare med grund i relationistiskt syntsätt. Via Jesper Juuls internationella utbildningsorganisation Family Lab. 

Diplomerad Doula

Utbildningen är godkänd av ODIS; Organisationen för doulor och förlossningspedagoger i Sverige. 

Övriga studier

- Utvecklingspsykologi, Mälardalens Högskola, VT 2018
- Familjepsykologi, Högskolan Kristianstad, HT 2018 (uppehåll 2019) - 2020

- Examen Kulturturismentreprenör

HÅLLBART FÖRÄLDRASKAP

Hållbart Föräldraskap, bebis 0-12 mån är den populära onlinekursen för nyblivna förstagångsföräldrar. För dig som vill bekanta dig lite mer med vad Hållbart Föräldraskap handlar om innan du väljer om du vill gå den fullständiga kursen eller inte. Då finns den kostnadsfria introduktionskursen till dig. 

Vår start i livet påverkar hur resten av våra liv följer, kanske mer än vi tror. Hur våra relationsmönster ser ut och hur vi klarar av att möta och hantera konflikter och svårigheter.

När jag var åtta år förändrades mitt liv radikalt. Min mamma råkade ut för en allvarlig olycka vilket resulterade i att hon var inlagd på sjukhus flera gånger varje år i kommande 5 år av mitt liv. Varje gång innebar en överhängande risk att hon skulle dö. Under samma år som olyckan skedde så skilde sig mina föräldrar och kort därpå dog min farfar och morfar. Man kan lugnt säga att familjen var i spillror och min trygghet var rubbad för alltid. Det skyddsnät som borde funnits för mig och min fyraåriga syster var nästintill obefintligt. Jag blev tvungen att axla mycket mer ansvar än vad en åttaåring bör. Separationsångest, dödsångest och mardrömmar blev en vardag under dessa år.

Min uppväxt, en av mina motivationer 

Min egen bakgrund är EN av anledningarna till varför jag intresserar mig så mycket för en trygg start i livet och en sund föräldrahälsa. 

Hur traumatiska de åren då min mamma var sjuk ändå var för mig och min familj så överlevde min mamma. I efterhand tror jag inte jag varit samma person idag om de inte hänt (i positiv bemärkelse). Jag är övertygad om att jag tog mig igenom dessa år så pass mentalt stark som jag i efterhand upplever att jag var; och är, på grund av mina första åtta år i livet där jag hade total trygghet. Jag fick en bra grund av självkänsla och trygghet.

En trygg start i livet gav mig förutsättningar att möta de motgångar jag haft i mitt liv. 

För åtta år sedan blev jag förälder för första gången och som så många andra så började en inre resa och utveckling hos mig. Den resan resulterade i nya utbildningar och ett företag. Jag bor i skärgården utanför Göteborg med min man och två barn. Förutom att umgås med min familj och driva Eken Coaching så håller jag på med en hel del husrenoveringar och på sommaren är det härligt att dra iväg med familjen på husvagnssemester.

Klientomdöme

"Det känns verkligen som om Gunilla bryr sig om mig och hur jag mår på riktigt" 

- gravid med förlossningsrädsla

gunilla

KOSTNADSFRITT! NYHETSBREV TILL GRAVIDA

Eken Coaching Föräldracoachen logotyp

Om Eken Coaching

Eken står för kraftfull, trygg och framgångsrik. Man kan tänka sig att vårt arv är rötterna, stammen kan ses som vår uppväxt och grenarna i kronan alla våra val och inriktningar i livet och därför symboliserar Eken flera värden kring just föräldraskap, barndom och familjeliv.

 Eken var även ett favoritträd när jag själv var liten. Bra att filosofera under, bra att klättra i och ett fint träd i sin enkelhet.

Pågående samarbeten

Att knyta nya samarbeten med andra företagare med liknande målgrupp och värdegrund berikar oss alla.

Wanderings- fantastisk fotograf som tar bilder av livets mirakel; graviditet, förlossning, småbarnsåren. Hon utgår från Halland men reser dit du vill ta bilderna.

Famntag- världens härligaste bärabarn-coach som lär dig allt om att bära barn i olika sjalar och bärdon. Vilka är fördelarna med de olika alterntivet och vilket passar just dina behov.

Coracor- Designar vackra ekologiska bärsjalar- keep your little one close, safe and stay stylish!

Studio Pilates