Relationistiskt synsätt är en utgångspunkt som grundas i lika levnadsvillkor, trygghet och långsiktighet. Relationer tar tid och eftertanke för att blomstra.

Coach Familjehandledare
CARE

Eken Coaching
Föräldracoaching är livs-coaching med fokus på graviditet, förlossning och småbarnsåren, där samtalet kan handla om allt som rör sig i ditt liv under dessa åren.

Eken Coaching förmedlar en kraftfull samtalsform, ett tryggt forum att dela med sig och ett framgångsrikt kommunikationssätt med basen i Jesper Juuls relationistiska synsätt av familjen. Det innebär fullt fokus på att hitta dina specifika önskningar, alternativ och utvecklingsmöjligheter i det direkta föräldraskapet eller andra delar av livet.

Det kan exempelvis finnas en önskan om att byta bana i karriären efter man fått barn men känner sig osäker på vad och hur man går vidare eller man vill hitta vägar för att vara mer närvarande och veta hur man hjälper sitt barn i vardagssammanhang av olika slag eller handfasta ämnesval såsom sömn, blöjavvänjning, amning. Mitt mål som coach; att frigöra svar, öppna upp motivation, energi och ge möjligheter och förutsättningar för dig att vara och leva precis så som du önskar, varje dag!

Utbildningar
Diplomerad Coach, Gothia Akademi
INLPTA diploma, in the Art and Science of Neuro Linguistic Programming.
ICF-ackrediterad utbildning (International Coach Federation).

Diplomerad Seminarie- Familjehandledare, FAMILY-lab.
Jesper Juuls internationella utbildningsorganisation

Högskolestudier
Utvecklingspsykologi
Familjepsykologi

Examen i Destinationsutveckling/marknadsföring
Kulturturism, YH och Internationell turism NMIT NZ.


mamma

Jag tror på att vara hjärtligt involverad i alla delar av mitt liv för att kunna förmedla den allra bästa version av mig själv. Jag (Gunilla) driver Eken Coaching- föräldracoachen sedan början av 2016, en tid som gett mig många fantastiska möten, samtal och framförallt ännu mer kunskaper och insikter som gör mig nyfiken att fortsätta vidareutveckla Eken Coaching.

Jag är sedan sex år tillbaka förälder och lever tillsammans med min man och två barn. Jag är uppvuxen i skärgården utanför Göteborg och havet har alltid varit viktigt för mig. Jag älskar att bara vara med min familj, äta god mat, både hemlagad och på restaurang, och att dra iväg med familjen på husvagnssemester på somrarna är en ny passion sedan ett par år. Att våga prova olika saker i livet och utmana mig själv är viktigt. Att ta oss utanför vår egen trygghetszon - det är då vi växer är mitt motto!

Vill du veta mer om vem jag är, läs detta blogginlägget.

Samarbeten

Vi älskar samarbeten!

Att knyta nya samarbeten med andra företagare med liknande målgrupp och värdegrund berikar oss alla.


Pågående samarbeten

Wanderings- fantastisk fotograf som tar bilder av livets mirakel; graviditet, förlossning, småbarnsåren. Hon utgår från Halland men reser dit du vill ta bilderna.

Famntag- världens härligaste bärabarn-coach som lär dig allt om

Coracor- Designar vackra ekologiska bärsjalar- keep your little one close, safe and stay stylish!

Studio Pilates

Varför Ek i Eken Coaching

I Eken står för kraftfull, trygg och framgångsrik. Man kan tänka sig att vårt arv är rötterna, stammen kan ses som vår uppväxt och grenarna i kronan alla våra val och inriktningar i livet och därför symboliserar Eken flera värden kring just föräldraskap, barndom och familjeliv.


 Eken var även ett favoritträd när jag själv var liten. Bra att filosofera under, bra att klättra i och ett fint träd i sin enkelhet.

Eken Coaching Föräldracoachen logotyp