Hållbart föräldraskap, bebis 0-12 mån

Personlig utveckling i ditt föräldraskap?

Hållbart Föräldraskap ökar din kunskap om ditt barns utveckling och anknytning.
MEN....... det är inte bara ett barn som föds det är också en förälder. 

Hur du mår just nu är viktigt- du är viktig! 

Kursen är för dig som blivit förälder för första gången och som vill gå på djupet av föräldraskapet och resan inom dig. 

gravid

ÄR DETTA DU

Vi vet att att föräldraskapet förändrar oss i själen, påverkar oss på djupet. Men om du är som jag och de flesta andra nyblivna förstagångsföräldrar, så känner du dig kanske:

Överväldigad....av att vara tillgänglig 24/7 för en annan liten ny människa...
Förvirrad....av alla nya saker att hålla koll på. Amning, blöjbyten, magont, PKU-test, BVC-mätning/vägning. Vad är det normala i allt detta...vem är du i allt detta nya..
Känslomässigt utmattad....för det är så mycket att du inte ens vet vart du skall börja reda i tankarna och dessutom så innerligt trött.

Jag förstår! Jag har själv varit där och jag har träffat så många andra nyblivna förstagångsföräldrar som också varit där. Det är mycket nytt i början.

Känner du igen dig? Då har du hamnat rätt!

Onlinekursen Hållbart Föräldraskap, bebis 0-12 mån kommer ta dig från nybliven något osäker förälder till mer medveten & inspirerad, kunskapspåfylld och stöttad i din unika väg till ditt föräldraskap. 

Nyfiken, fortsätt läs

Tidigare deltagare berättar

Emma, mamma till Vincent 3 mån

"Jag ville veta mer om föräldraskap. Jag kände mig ensam när jag bara satt hemma med min bebis hela dagarna. Kursen gav mig tillgång till intressant forskning och bekräftade mig som förälder, att jag är så mycket mer än en bara ammande mamma för min bebis den första tiden. "


Hanna, tvåbarnsmamma

"Hade jag fått all den här informationen som kursen innehåller när jag var förstagångsförälder så hade jag kanske inte lyssnat så mycket på andra hela tiden eller kanske gjort det med en klarare syn där jag sorterat. Du tar upp hur och vad man kan göra vilket är SÅ konkret och bra!"

"En må bra kurs som stärker en som förälder och människa. "

Ellen, mamma till Alva 5 mån

Jag har själv upplevt två föräldraresor...

Och tagit del av hundratals föräldrars upplevelser under mina år som föräldracoach. Jag har låtit mig inspireras av deras och mina egna erfarenheter av första året som förälder. Det har gett mig en god förståelse och insikt om hur mycket vi kan arbeta med redan under första året som förälder/ar. Det är med en säkerhet i ryggen och ett välarbetat innehåll som jag tagit fram den kompletta onlinekursen för dig som nybliven förstagångsförälder med bebis 0-12 mån. En kurs som påbörjar din inre resa mot mer kunskap, självsäkerhet och välbefinnande som förälder.

förälder

Onlinekursen
Hållbart Föräldraskap, bebis 0-12 mån

Innehåller fyra moduler; Kommunikation, Anknytning, Reflektion och Jämställdhet. Du har 90 dagars full tillgång. Kursen är förinspelad vilket innebär att du tittar/lyssnar när du vill/hur många gånger du vill och kan pausa när du behöver. Allt för att öka dina möjligheter till engagemang på dina villkor. Samtliga moduler innehåller övningar som hjälper att förankra kursinnehållet och koppla det till ditt eget liv och föräldraskap. 

För dig som vill veta mer om Hållbart Föräldraskap men är tveksam om det är rätt för dig? Då rekommenderar jag min kostnadsfria introduktionskurs. 


Kommunikation

Modul 1

Kommunikation

Kommunikation är fundamentet för att upprätthålla relationer i livet. Modulen innehåller 3 video.

Vad skapar kommunikation mellan oss människor, stora som små. Vi tar oss an grunderna till oss som föräldrar med stöd och insikter kring känslor och behov. 
Föräldraledarskap. Vad påverkar dig som nybliven förälder första året med bebis. Hur kan man möta första årets utmaningar. 
Hur ser din bebis kommunikation och språkutveckling ut första året och hur man kan förstå och främja den. Hur fungerar inlärning och samarbete med bebisar.

Modul 2

Anknytning

Den livsviktiga anknytningen. 4 video fulla med allt du vill och behöver veta om anknytning.

Vad är anknytning och vad innebär anknytning för oss människor. Lär dig grunderna och bakgrunden till anknytningsteorin. 
Faser & mönster i anknytningen. Vi går igenom vad innebär det för dig som förälder och för ditt barn. 
Hur lägger man grunden för en trygg anknytning. Samt anknytning kopplat till jämställdhet och separation för bebis. 
Anknytning
Reflektion

Modul 3

Reflektion

Den här modulen är en liten härlig överraskning. Den innehåller 4 video och tar upp flera ämnen som garanterat påverkar dig i ditt föräldraskap.

Föräldraskapshistoria, trender och samhällsutveckling på ett spännande sätt kopplat till föräldraskapet. 
Hur kan du implementera reflektion som ett av dina skarpaste verktyg i ditt föräldraskapets utmaningar i det moderna samhället.
Vad kan reflektion innebära för små barn? Hur fungerar intryck och stimulans för små bebisar. 
Sist men inte minst kommer vi göra en djupdykning i sömn under första året med bebis. 

Modul 4

Jämställdhet

Modulen innehåller 4 video och fokus ligger på dig som förälder oavsett relation med medförälder eller annan nära relation.

Jämställdhet med fokus på bl.a. kvinnligt/manligt. En modul full med praktiska övningar kring din personliga relation med jämställdhet.
Hur har jämställdheten sett ut rent historiskt och vart befinner vi oss idag. Verktyg till kommunikation i relation. 
Vad är jämställt föräldraskap och vad påverkar jämlikhet med ditt barn? Vad kan man tänka på redan första året med bebis.
Egentid, sexliv och ekonomins påverkan på jämställt föräldraskap.
Jämställdhet

Dina alternativ

Kursen för dig som nyss blivit förälder för allra första gången och vill få mer kunskap om föräldraskapet olika aspekter. Du kan delta på flera olika sätt och nivåer. Det är helt upp till dig vilket du föredrar och tror passar dig bäst. Rekommenderad start; när bebis är 2 mån eller äldre. 

Introduktion

0 kr

Introduktionskurs om Hållbart Föräldraskap

Inspiration
4 fokusområden
6 tips till hållbart föräldraskap
Bonus

Rekommenderad

Hela kursen

1 990 kr

Tillgång till samtliga delar av kursen.

4 moduler
15 videos, á 20-30 min 
90 dagars full tillgång
Coachande övningar
Personlig chatsupport för dina frågor
Fullt flexibelt & förinspelat för dig

1 modul

499 kr

Tillgång till den modul du är mest nyfiken på. 

1 modul
3 eller 4 video beroende på modulval
30 dagars full tillgång
Coachande övningar

FAQ

Vanliga frågor

Hur länge får man tillgång till kursen?

Du har full tillgång i 90 dagar till kursmaterialet vid köp av den fullständiga kursen. Vid köp av en modul har du tillgång i 30 dagar. Men skulle det vara så att du inte hinner slutföra under denna tid. Då kan du höra av dig till mig så löser vi det med att förlänga din tid.  

Hur många gånger kan jag titta på innehållet?

Du kan ta del av innehållet hur många gånger du själv önskar, det är obegränsat under de de veckor du har tillgång. Däremot finns det begränsningar till hur många olika enheter man får använda. Så försöka hålla dig till samma enhet eller pendla mellan två.

Kan jag delta fastän jag är ensamstående?

Självklart, kursen är för alla men den utgår ofta från parförhållanden och vilka utmaningar de möter i början av ett gemensamt föräldraskap. Har du ingen partner så kan övningarna vara lika värdefulla för andra nära relationer du har runt dig och ditt barn. 

Vad finns det för betalningsalternativ?

Du kan betala direkt med kort eller delbetala om du önskar. Vill du hellre ha faktura så är du välkommen att maila info@ekencoaching.se så skickar vi faktura på kursen istället. 

Jag har redan barn sedan tidigare, kan jag delta ändå?

Ja absolut! Men den är framförallt utformad för förstagångsförälder. Men den tar upp flera områden som är intressanta och givande även för dig med barn sedan tidigare. Vissa delar kommer du säkert känna igen och inte vara ny inför.  Tidigare deltagare som medverkat och inte varit förstagångsföräldrar har i sin feedback uppskattat innehållet i kursen och känt ett stärkt värde i föräldraskapet.  

Är kursen evidensbaserad?

Nej. För att vara evidensbaserad så behöver kursen vara utformad som en behandling av ett problem. Den här kursen är utformad som kunskapshöjande, inte behandlande. Däremot är materialet och källorna till stora delar evidensbaserade i modern forskning. 

Kan jag köpa kursen till någon annan än mig själv?

Ja det kan du. Då uppger du deras email-adress som deltagare men dina kortuppgifter på betalningen. Önskar du faktura så kan du maila info@ekencoaching.se så skickar vi faktura och en medlemslänk till den du köpt kursen till, glöm inte uppge deras emailadress. 

Får jag dela kursen?

Nej, kursen är personlig och endast till för dig och din partner. Innehållet är copyright-skyddat och därmed är det brottsligt att dela. All typ av olaglig delning blir anmäld. 

Arbetar du hälsofrämjande med föräldraskapsfrågor?

Nyfiken på att veta mer om kursen och dess upplägg? Jag kommer gärna ut och besöker er och berättar mer. Skriv till mig här nedan. Du kan också läsa sammanfattning kring kursinnehållet av Leg.psykolog här nedan:

Är något oklart?
Du är alltid välkommen att fråga...

Du kan antingen maila till oss via länken nedan eller via messengersymbolen

Kostnadsfri introduktionskurs

Skriv in dina uppgifter nedan så får du tillgång till den kostnadsfria introduktionskursen i Hållbart Föräldraskap, bebis 0-12 mån idag!

När du bekräftar din email hamnar du i en av våra epostlistor. Du kan när som helst avsluta prenumeration genom länken längst ner i varje email. Vi respekterar dina personuppgifter, läs vår Sekretess policy

Close

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta accepterar du användandet av cookies.  Läs mer